2015. március 27., péntek

A jövő akkumulátorai

Miért is hasznos egy modern ember számára az akku bank?

A jelen kor emberének talán az egyik legfontosabb eszköze az okostelefonja vagy táblagépe. Ezek a készülékek már egyre modernebbek, szinte bármit el lehet a segítségükkel intézni, amire egy hétköznapi embernek szüksége van.
Akár lefoglalhatjuk a nyaralásunkat, befizethetjük a számláinkat, megoszthatjuk barátainkkal a kirándulásokon készült fotókat, használjuk sportoláshoz, zenét hallgatunk, videót készítünk stb…
Így az asztali számítógépek ideje lejárt, gyakorlatilag feleslegessé váltak a mindennapi teendők lebonyolításában.
Ébredés után már nem a kávé az első, hanem a telefonunk. Gyorsan megnézzük, hogy ki üzent nekünk, mit posztoltak az ismerősök facebook-ra, lájkolták-e az új képeinket, stb..
Ismerősinkkel, barátainkkal ebben a formában érintkezünk a leggyakrabban.
Alapkövetelmény, hogy egy 21. századi ember a nap bármely szakában on-line legyen, BÁRHOL és BÁRMIKOR.

De mi történik, ha kialszik a fény?
·         mi történik, ha kedvenc kütyünk akkumulátora már nem bírja tovább?
·         ha nincs a közelben konnektor?
·         vagy otthon felejtettük a töltőnket?
El tudunk képzelni egy napot telefon/internet nélkül? Ugye,nem?
Jó hír, hogy manapság nincs olyan dolog, amire ne lenne megoldás !!! J
A mi megoldásunk, amit Önöknek kínálunk: aMagic akku bankok
Mi is az az akku bank? teszem fel a kérdést
Az akku bank egy tároló eszköz, nem nehéz kitalálni, ENERGIÁT tárolunk benne.
Egy olyan akkumulátor, amit nem közvetlenül a készülékbe helyezünk, hanem egy külső energiaforrás, amit bárhová magunkkal vihetünk, és vészhelyzet esetén egy kábel segítségével csatlakoztatjuk készülékünkkel, és már tölti is, közben használhatjuk is.
Tehát, ezek után nem fog problémát okozni, ha a Szaharában, egy Jón-tengeri hajókiránduláson, vagy egy hosszabb repülőúton cserbenhagy az akksink.
Otthon, egy egyszerű USB kábel vagy egy 220V-os adapter segítségével feltöltjük ezeket a külső akkukat, és már mehet is a táskába, nagy segítség lesz, higgyék el!

Legfőbb előnyük, hogy ezek a készülékek univerzálisak, tehát bármilyen USB-s eszköz tölthető a segítségével. Méretük kicsi, kapacitásuk pedig igen nagy. Az akku bank egyszeri feltöltésével, akár háromszor, négyszer is feltölthetjük teljesen telefonunkat. A nagyobb kapacitású aMagic termékekkel laptopot is tölthetünk.
Így egy hétvégi sátorozás alkalmával sem kell aggódnunk, mert van plusz energiaforrásunk. J
Mint minden műszaki cikk megvásárlására, így az akku bankok kiválasztására is nagy figyelmet kell fordítani.
Az aMagic termékek felsőkategóriás termékek. A tervezők nagy gondot fordítottak az egyedi kialakításra, a kiváló minőségre és a megfizethetőségre. Több teszten és független szakértői véleményezésen estek át.

aMagic termékek között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A fiatalos, színes akku bankok mellett, az elegáns kialakítás is szerepet kapott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése